Tukkilaiset.com tai tukkilaiset.fi on tukkilaisperinteestä, kilpailuista ja näytöksistä kertova infosivusto. Sivustolta löydät tietoa niin tukkilaisperinteen historiasta kuin nykyisestäkin toiminnasta. Ylläpito tekee sisällön eteen paljon töitä, että se olisi kattava infopaketti juuri sinua varten.

Uittokaluste

Uittokaluste Oy:n luettelo ja hinnasto uittotöissä tarvittavista työkaluista vuodelta 1938.

 

Arvoisille asiakkaillemme

Lähes 20 vuoden aikana, jona liikkeemme on hankkinut, myynyt ja viime vuosina valmistanutkin uitto- ja metsätyövälineitä, olemme voineet todeta valtavan kehityksen tällä alalla. Samoin olemme havainneet, että työmenetelmiä uitto- ja metsätyömailla on huomattavasti parannettu ja tehostettu mm. ottamalla tämän tästä käyttöön uusia työvälineitä. Siksi olemme katsoneet tarpeelliseksi julkaista uuden täydennetyn tavaraluettelon, joka on tarkoitettu yksinkertaiseksi ja selväpiirteiseksi hakemistoksi uittokalustoa ja metsätyövälineistä hankittaessa. Helpottaaksemme luettelon käyttöä olemme yhdistäneet samanluontoiset tavarat ryhmiin, joilla on omat sisällysluettelonsa. Sitäpaitsi olemme selostaneet tärkeimpien välineiden ja tarveaineiden ominaisuuksia ja käyttöä.

Tässä luettelossa on mainittuja tavaralajeja voimme yleensä toimittaa varastosta. Myös sellaisia alaamme kuuluvia tavaroita, joita ei tässä luettelossa ole mainittu, voimme lyhyessä ajassa hankkia.

Koska pyrkimyksemme on yhä edelleenkin on toimittaa arv. asiakkaillemme parasta saatavissa olevaa ja tarkoitukseensa sopivinta tavaraa kohtuullisin hinnoin, uskallamme toivoa, että arvoisat asiakkaamme jatkuvasti soisivat meille luottamuksensa.

Kunnioittaen

UITTOKALUSTE O.Y.

 

 uittokalusto logo

 

Luettelo n:o 3

Uittokalusto Oy, Kluuvinkatu3, Helsinki. Puhelin 25955.

Tilgmannin kirjapaino helsinki  vuonna 1937.