Tukkilaiset.com tai tukkilaiset.fi on tukkilaisperinteestä, kilpailuista ja näytöksistä kertova infosivusto. Sivustolta löydät tietoa niin tukkilaisperinteen historiasta kuin nykyisestäkin toiminnasta. Ylläpito tekee sisällön eteen paljon töitä, että se olisi kattava infopaketti juuri sinua varten.

Kesän 2022 kisat

Tulevat kisat ja kisapaikat vuonna 2022 ovat tämän hetken tietojen mukaan seuraavat;

 

Kuningasjätkä - tukkilaiskisat Iin Raasakkakoskella

Iin vuoden 2022 Kuningasjätkä tukkilaiskilpailuja ei järjestetä tänä vuonna. Iin kilpailut on jouduttu perumaan koronan takia jo kahdesti. Nyt myös Kuhmon SM tukkilaiskisat ajoittuivat Kuningasjätkän perinteiselle ajankohdalle.

 

2 - 3.7 la - su SM tukkilaiskisat Kuhmossa

Suomen Metsäurheiluliitto ry. hyväksyi vuoden 2022 kaikkien tukkilaislajien SM-kisojen järjestämisestä Kuhmossa, Kilpailujen valvojana toimii Esa Hellsten. Ratamestarina toimii Unto Kyllönen. Nuorten tukkilaisminimaraton koostuu kilpailussa kolmesta lajista suma puomi ja maasto.

Ilmoittautuminen; 

Ilmoittaudu Juhannukseen mennessä, Virva Ryynänen, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., iltaisin voi ilmoittautua puhelimitse 0505670233

Lajit;

tukkilaisminimaraton, tukkilaismaraton, joukkuesoutu, sauvonta, koskenlasku ja näytöslajeina rullaus, vala sekä näreenvääntö.

Sarjat;

Tytöt, pojat, naiset, yleinen ja ikämiehet

Lisätietoa;

Kilpailupaikkana Hotelli Kaleva (Kuhmon keskustasta n.3 km Suomussalmelle päin) Majoitusta voi kysellä kilpailijahintaan Hotellilta Jari Virtaselta. Hotelli Kaleva

Lauantai 2.7.2022 kello 16.00;

tukkilaisminimaraton ja tukkilaismaraton Kalevalakylän lammella, joukkuesoutu, näytöslajit sekä illalla tukkilaistanssit.

Sunnuntai 3.7.2022 kello 12;

koskenlasku ja sauvonta Pajakkakoskessa.

 

 

9.7 la Kuusamo, Käylä 30v tukkilaiskisat

Käylässä on järjestetty tukkilaiskilpailuja vuodesta 1992 alkaen. Joten vuonna 2022 on sitten vuorossa 30-vuotistaipaleen juhlakilpailu. Kilpailu alkaa klo 11.00

Lajit;

Tukkilaisminimaraton, tukkilaismaraton, vala, rullaus, koskenlasku

Sarjat; 

Yleinen, ikämiehet, nuoret ja naiset

Majoitusmahdollisuus Käylän koululla, ilmoitathan jois tarvitset majoitusta.

Ilmoittautuminen ti 4.7.2022 mennessä Janne kallunki 044-0573407 kallunki.janne(at)outlook.com

TERVETULOA KÄYLÄÄN!

Lisätietoa; www.käylä.fi

 

 

 

Aku tukilla